Brand Band BagMet de ontwikkeling van de BRAND-BAND-BAG®  is de food & packaging industrie een innovatieve verpakking rijker. De BRAND-BAND-BAG®  is een luxe vormgegeven papieren zak met een ambachtelijke look & feel, ideaal voor het toevoegen van merkidentiteit voor bedrijven die actief zijn in de food industrie.

Uniek aan het concept is de geïntegreerde banderol met de mogelijkheid om op verschillende plaatsen een embossing of foliedruk aan te brengen. De BRAND-BAND-BAG ® is een co-creatie van Now | New | Next en Multipapier Sans Fin BV.

BRAND-BAND-BAG®: A bag with identity

De BRAND-BAND-BAG® is een gecacheerde, papieren zak met een stijlvolle frosted paper look. Daarmee sluit het product perfect aan op de huidige trend waarbij een natuurlijke en ambachtelijke uitstraling  zeer gewild is. De zak komt in verschillende maten en kan worden gebruikt voor het verpakken van bijvoorbeeld brood of chocolade. Het innovatieve aan deze verpakking is de geïntegreerde banderol waar op maat een embossing of foliedruk kan worden aangebracht van het logo van een bedrijf. De  BRAND-BAND-BAG®  is 100% food approved en daardoor geschikt voor direct contact met eten.

Samenwerking

Strategische co-creatie

De  BRAND-BAND-BAG® werd bedacht door Ariane van Mancius, eigenaar van food  &  packaging conceptontwikkelaar Now | New | Next. Van Mancius bundelde voor de productie van de zakken haar krachten met Multipapier Sans Fin BV. Van Mancius: ”Het ontwikkelen van dit product is een mooi voorbeeld van een nieuwe manier van samenwerken: een strategische co-creatie waarbij we beide onze specifieke expertise tot in perfectie konden inzetten. Het resultaat? Een prachtige en unieke verpakking, waar we ontzettend trots op zijn.”