Multi Papier Sans Fin maakt veel verpakkingen voor de foodindustrie. Om de veiligheid van voedingsmiddelen te garanderen stellen wij hoge eisen aan hygiene. Wij volgen daarvoor het FSSC 22000-kwaliteitsmanagement systeem. Dit betekent dat wij preventieve maatregelen nemen en kritische controlepunten inbouwen om de kwaliteit van onze bijdrage aan het eindproduct te waarborgen.

Multi Papier heeft een warm hart voor het milieu

Multi Papier Sans Fin draagt het milieu een warm hart toe. Het afvalwater van inkten wordt gezuiverd door een zuiveringsinstallatie. Het restwater hergebruiken wij als spoelwater. Natuurlijk zorgen wij er ervoor dat er in ons bedrijf zo min mogelijk inkt, papier en chemische stoffen verspild worden. Een kwestie van bewust omgaan met je vak en de omgeving.

PaperWise

PaperWise producten worden gemaakt van landbouwafval, bladeren en stengels die overblijven na de oogst. Maar er is nog meer; Papier en karton van PaperWise wordt geproduceerd in fabrieken in India en Colombia die van grote betekenis zijn voor de ontwikkeling van deze lokale communities. Er wordt geïnvesteerd in scholing en gezondheidszorg en het fabricage proces is gericht op veiligheid, zero waste en behoud van ecologie. Samen met deze fabrieken heeft PaperWise zo’n twee jaar energie en tijd geïnvesteerd in het ontwikkelen van het papier en karton. Hoog tijd nu om deze producten op de Europese markt te brengen zodat iedereen, zowel mens als milieu, kan profiteren van deze innovaties.

Kom een keer langs bij Multi Papier

Multi Papier levert verpakkingsmateriaal aan grossiers en grootwinkelbedrijven in binnen- en buitenland. Bent u geinteresseerd in onze producten? Maak dan gerust een afspraak met ons.